Návrh a implementace skladového systému - Pokorný, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
V této bakalářské práci se zabývám návrhem skladového systému pro knihkupectví, dle specifických požadavků pro toto odvětví. Na základě analýzy stávajícího systému zjišťuji nedostatky a navrhuji řešení na jejich odstranění. Na základě výsledků byl vypracován návrhu datového modelu a implementace tohoto modelu do skladového systému.

This bachelor thesis deals with design of deposit systém for the bookstores, according to the specific requirements for this sector. On the basis of the existing system shortcomings and find solutions to propose their elimination. On the basis of the results was drawn up a suggestion data model and the implementation of this model in deposit system.
Suggesttion and implementation of deposit system
Keywords: analýza; data; datový model; návrh; relace; skladový systém; uživatel; analysis; data; data model; suggestion; relation; deposit system; user