Analýza potenciálu podpory digitálními nástroji pro nabízené programy a kurzy na FP - Zich, Robert; Chlebovský, Vít; Novotná, Veronika; Bobalová, Martina; Doubravský, Karel; Juřica, Pavel; Kaňovská, Lucie; Konečný, Štěpán; Šesták, Ondřej; Očko, Martin (VUT v Brně, 2023)
Definování oblstí průzkumu pro analýzu potenciálu podpory digitálními nástroji pro nabízené programy, kurzy a jeho formy. Zhodnocení studijních programů z hlediska potenciálu digitální podpory. Vymezení oblastí pro nové kurzy typu blended learning, distan
Keywords: blended learning; distančí; online; výuka; rozvoj; potenciál