Vybrané části stavebně technologického projektu - Biotechnologické a biomedicínské centrum Akademie věd a Univerzity Karlovy - Mihal, Marek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
Předmětem této diplomové práce je stavebně technologické řešení hlavního stavebního objektu biotechnologického a biomedicínského centra ve Vestci. Cílem práce je navrhnout časové, technické a technologické postupy výstavby. Obsahem je zpracování projektu zařízení staveniště, časového a finančního plánu stavby, strojní sestavy, studie realizace hlavních technologických etap, kontrolního a zkušebního plánu na sádrokartonové příčky, technologických předpisů na sádrokartonové příčky, plechovou fasádu a kontaktní zateplovací systém ETICS.

Subject of this diploma thesis is the construction and technological solutions to the main building of biotechnology and biomedicine centre in Vestec. The aim of a thesis is to propose time, technical and technological construction processes of construction. The content of a thesis is the project of site equipment, time and financial plan of construction, assembly machines, studies of realization main technological phase, inspection and test plan for plasterboard partition, technological regulations for plasterboard partition, metal facade and contact insulation system ETICS.
The selected parts of construction technology project - Biotechnology and biomedicine center of the Academy of sciences and Charles university
Keywords: Stavebně technologický projekt; technologický předpis; zařízení staveniště; strojní sestava; časový plán; kontrolní a zkušební plán; sádrokartonové příčky; plechová fasáda; kontaktní zateplovací systém; Construction and technological solutions; technological regulation; site equipment; assembly machines; schedule of work; inspection and test plan; plastedboard partition; metal facade; contact insulation system