Návrhy efektivního motivačního programu ve vybrané společnosti - Hrbáčková, Kristýna (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Tato diplomová práce se zabývá současným motivačním systémem ve společnosti a následným návrhem na jeho zlepšení. V teoretické části vysvětlím základní pojmy spojené s motivováním zaměstnanců a dále se zaměřím na charakteristiku různých druhů motivačních prostředků. V praktické části představím společnost T Machinery a. s. a také se budu zabývat analýzou motivačního systému. K získání informací od zaměstnanců jsem využila dotazníkové šetření. Na základě provedené analýzy vypracuji návrhy, které povedou ke zvýšení spokojenosti zaměstnanců.

This thesis deals with the current incentive system in society and the subsequent proposal for its improvement. In the theoretical part, I will explain the basic concepts of employee motivation and will focus on the characteristics of different types of motivational means. In the practical part I will introduce T Machinery a. S and I will also deal with the analysis of the motivation system. To get information from employees, I used a questionnaire survey. On the basis of the analysis I will develop proposals that will increase the satisfaction of the employees.
Proposals Of Effective Motivation Program In a Selected Company
Keywords: motivace; motivační systém; odměňování; zaměstnanec; benefity; dotazník; motivation; motivation systom; compensation; employee; benefits; questionnaire