DŮM NA ÚPATÍ - MĚSTSKÝ DŮM V HISTORICKÉM CENTRU BRNA - Hladišová, Barbora (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Hlavním cílem této diplomové práce bylo vytvoření komplexního návrhu městského domu na křižovatce ulice Pekařské a ulice Anenské v Brně. Tento projekt detailněji řeší v současnosti nezastavěnou parcelu. Parcelu zastavuji hlavně bytovými domy a pokračuji tak v charakteru ulice.

The main objective of my diploma projest was to develop a comprehensive proposal for a town house at the intersection.This project detail design undeveloped parcel. The parcel stopping mainly apartment buildings and continues in the character of the street.
HOUSE ON THE FOOTHILL - TOWN HOUSE IN THE HISTORICAL CENTRE
Keywords: městský dům; ukončení městského bloku; úpatí; nároží; townhouse; end of a city block; foot; corner