Monitorování výrobní přesnosti - Jelínek, Adam (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2020)
Předložená závěrečná práce se zabývá implementací cloudových systémů pro monitorování a zvyšování výrobní přesnosti CNC výrobních strojů v kontextu průmyslu 4.0. Byla vytvořena demonstrační aplikace běžící v cloudu MindSphere firmy Siemens.

This master thesis is about implementation of cloud systems for the purpose of monitoring and advancing production accuracy of CNC machine tools within context of Industry 4.0. A demonstration application was created. It is hosted in MindSphere cloud from the Siemens company.
Monitoring of production accuracy
Keywords: Cloud; průmysl 4.0; monitorování; výrobní přesnost; CNC; Cloud; industry 4.0; monitoring; production accuracy; CNC