Uživatelské rozhraní kalendáře pro seniory - Ryndová, Markéta (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2016)
Bakalářská práce se zabývá návrhem a implementací uživatelského rozhraní kalendáře pro seniory vytvořeného pomocí webových technologií. Hlavní částí této bakalářské práce bylo zjištění potřeb uživatele a vytvoření vhodného návrhu pro obě role uživatelů - pacienta a ošetřovatele. Dalším stěžejním bodem byla spolupráce s testovacími subjekty.

Bachelor thesis deals with the design and implementation of an user interface of a calendar for seniors through modern web technologies. Main part of this bachelor thesis was finding out user's needs and making suitable components layout for both roles - patient and keeper. Main point was cooperation with test's subjects.
User Interface of Calendar for Seniors
Keywords: Uživatelské rozhraní; uživatelská zkušenost; design orientovaný na uživatele; testování uživatelského rozhraní; aplikace pro seniory; kalendář; medikace.; User interface; user experience; user-centered design; testing user interface; aplication for seniors; calendar; medication.