Metodika posuzování konstrukcí pozemních staveb vyrobených z patinující oceli pro soudní znalce - Pošvářová, Miloslava (Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství, 2008)
Obsahem disertační práce je návrh metodiky posuzování konstrukcí vyrobených z patinující oceli se zaměřením na hodnocení ochranné vrstvyoceli pro soudní, znalce.

Content of Doctoral thesis is a methodology for juridical experts on the assessment of structures manufactured of weathering steel, with special attention to evaluation of the protective corrosion layer.
Methodology for Judicial Experts on Assessment of Structures produced of Weathering steel
Keywords: Pouzemní stavby; ocelové konstrukce; patinující ocel.; Structures; buildings; steel structures; weathering steel.