Návrh firemní webové prezentace - Plaček, Marek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Bakalářská práce se zaměřuje na návrh nové webové prezentace a její tvorbu pro konkrétní subjekt. Práce popisuje teoretické poznatky potřebné pro vytvoření internetových stránek a také postup při zpracování návrhu. Význam tvorby spočívá v možnosti kvalitnější prezentace na webu, zvýšení přehlednosti a přístupnosti stránek s ohledem na dodržení webových standardů.

My thesis focuses on the design and creation of brand new website for a particular subject. This work includes the theoretical knowledge needed for designing web pages and describes every steps of the creation process. The purpose of my work is to create a better presentation on the Internet, increase transparency and accessibility of the website. Everything will be in compliance with current web standards.
Design of Corporate Website
Keywords: Internetové stránky; WWW; webová prezentace; HTML; CSS; SEO; JavaScript; PHP; MySQL; webdesign; Web pages; WWW; website; HTML; CSS; SEO; JavaScript; PHP; MySQL; web design