Studie interních reklamačních procesů ve vybrané společnosti - Vondálová, Marcela (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2023)
Diplomová práce se zabývá studií interních reklamačních procesů ve vybrané společnosti. Definuje slabá místa v interních reklamačních procesech a na jejich základě jsou navrženy možnosti řešení, které by vedly ke zlepšení vybraných procesů.

The thesis deals with the study of internal complaint processes in a selected company. It defines bottlenecks in internal complaint processes, and based on them, solution options are proposed that would lead to the improvements of selected processes.
The Study of Internal Complaint Processes in the Selected Company
Keywords: sklad; reklamace; interní procesy; slabá místa; úspora času; snížení chybovosti; snížení nákladů; warehouse; complaints; internal processes; weaknesses; time saving; reduction of error rate; cost reduction