Motivace a odměňování ve vybrané společnosti - Rosíková, Zuzana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2024)
Diplomová práce je zaměřena na systém odměňování a motivaci zaměstnanců ve vybrané společnosti. První část práce se zabývá teoretickými východisky, ze kterých vychází analytická část. Ve druhé části je nejprve popsána vybraná společnost, na kterou je diplomová práce zaměřená a následně je zde proveden výzkum zaměřený na mzdovou problematiku společnosti. Zároveň je vtéto části provedeno dotazníkové šetření. Poté je provedeno zpracování a vyhodnocení dat získaných z výzkumu. Ve třetí části jsou zpracovány návrhy na změnu ve společnosti na základě informací zjištěných zanalytické části.

The thesis focuses on the remuneration system and employee motivation in the selected company. The first part of the thesis deals with the theoretical background from which the analytical part is based. The second part first describes the selected company, which is the focus of the thesis, and then research is conducted on the company's payroll issues. At the same time, a questionnaire survey is conducted in this part. Then the processing and evaluation of the data obtained from the research is done. In the third part, suggestions for change in the company are developed based on the information found in the analytical part.
Motivation and Remuneration in the Selected Company
Keywords: mzda; motivace zaměstnanců; systém odměňování; lidské zdroje; společnost; salary; employee motivation; remuneration system; human resources; company