Návrh podvozkové skupiny vozu Formule Student - Zubíček, David (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2016)
Diplomová práce se zabývá porovnáním různých typů pneumatik určených pro vůz projektu Formule Student. Porovnání je z pohledu vybraných charakteristik i z pohledu simulací na jedno kolo. Práce se také zabývá kinematickým návrhem podvozkové skupiny v závislosti na vybrané pneumatice, ale i s ohledem na zlepšení jízdních vlastností monopostu Dragon 6.

Diploma thesis deals with comparison of different types of tyres destined for Formula Student vehicle. Comparison is from view of chosen characteristics and from view of simulations for one lap. Thesis deals with kinematics design of suspension according to chosen tyre and according to improvement of car ability of monopost Dragon 6
Design of Formula Student chassis
Keywords: Formule Student; Pneumatika; Podvozek; Kinematický návrh; Geometrie; Jízdní vlastnosti; Formula Student; Tire; Suspension; Kinematics; Geometry; Car ability