Program (.NET/C#) pro výuku a vysvětlení funkce šifry AES - Ondrejech, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2013)
Tato práce pojednává o šifrovacím algoritmu AES, způsobu jeho výběru a popisu jednotlivých bloků této symetrické blokové šifry, možnostech vývojového prostředí .NET framework a současné implementace algoritmu AES v programovacím jazyce C#. Součástí práce je aplikace pro výuku a vysvětlení funkce šifry AES.

This work is focused on cipher algorithm AES, his selection method and description of cipher blocks, possibilities of .NET framework and current implementation of AES algorithm in C#. The book also contain complete application for teaching and explanation of AES cipher.
.NET/C# program for teaching and explaining the function of AES cipher
Keywords: AES; Advanced Encryption Standard; .NET; WPF; Windows Presentation Foundation; šifrování; C#; Visual Studio; AES; Advanced Encryption Standard; .NET; WPF; Windows Presentation Foundation; cipher; C#; Visual Studio