Návrh změn v systému vzdělávání zaměstnanců ve vybrané společnosti - Halačková, Aneta (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Diplomová práce se zabývá problematikou systému vzdělávání a rozvoje zaměstnanců výdejních míst ve vybrané společnosti. První část je zaměřena na základní teoretické poznatky týkající se vzdělávání zaměstnanců. Druhá část řeší analýzu vybrané společnosti a současného vzdělávacího systému. Ve třetí části jsou uvedeny návrhy na zlepšení aktuálního systému vzdělávání.

The thesis deals with the questions of the educational system and development of employees of delivery point in a selected company. The first part is focused on the basic theoretic concepts related to emloyee training. The second part analyzes the selected company and the educational system. The thirdpart contains the main proposals for the educational system.
The Proposal of Changes of Educational System of Employees in Selected Company
Keywords: Lidské zdroje; řízení lidských zdrojů; systém vzdělávání; vzdělávání zaměstnanců; rozvoj zaměstnanců; metody vzdělávání; Human resources; human resources management; educational system; emloyee training; employee development; educating methods