Design elektrického vozítka pro seniory a invalidy - Hlaďová, Veronika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2014)
Hlavním cílem této diplomové práce je dosáhnout moderního vzhledu elektrického vozítka pro seniory a invalidy. Výsledný návrh by měl splňovat všechny konstrukční, ergonomické a estetické vlastnosti. Cílem je tedy vytvořit jedinečný design s využitím nových technologií.

The main aim of this master thesis is modernization of design of electrict vehicle for elderly and disabled. Design should observe all structral, ergonomic and asthetical requierements. The aim is create original design with using new technologies.
Design of Electric Vehicle for Elderly and Disabled
Keywords: Elektrické vozítko; design; ergonomie; Eletric vehicle; design; ergonomics