Automatizovaná analýza WWW stránek - Vaňků, Nikita (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2015)
Cílem této práce je vytvoření aplikace na analýzu WWW stránek. K implementaci aplikace byl zvolen jazyk Java, konkrétně framework JavaFX s použitím grafové databáze OrientDB. Vytvořená aplikace dokáže procházet WWW domény menšího rozsahu. Aplikace je užitečná jako nástroj k sestavení struktury WWW stránek.

The aim of this thesis is to create an application for World Wide Web page analysis. JavaFX framework with using of graph database OrientDB has been chosen as implementation language. Application is capable of analysis small to medium based web domain and creating their structure.
Automated Web Page Analysis
Keywords: Webový pavouk; HTML; analýza webových stránek; jsoup; PhantomJS; JavaFX; OrientDB; Web crawling; HTML; web page analysis; jsoup; PhantomJS; JavaFX; OrientDB