Detekce pohybu v digitálním obraze pro průmyslové aplikace - Vražina, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2013)
Bakalářská práce se zabývá metodami detekce pohybu v digitálním obraze pro průmyslové aplikace. Úvodní teoretická část pojednává o počítačovém vidění, strojovém vidění a jejich aplikaci. Součástí práce je také demonstrační aplikace zabývající se rozpoznáváním objektů kamerovým systémem SICK IVC 2D.

Bachelor’s thesis deals with metods for motion detection in a digital image for industrial applications. The theoretical part focuses on a computer vision, machine vision and their application. Thesis also includes demonstration applications dealing with object recognition camera systém SICK IVC 2D
Motion detection usage for industrial applications
Keywords: průmyslové vidění; inteligentní kamera; rozpoznávání objektů; Industrial vision; smart camera; object recognition