Inteligentní zahrada - Dvořák, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2016)
Hlavním cílem této práce je vytvořít za pomoci Raspberry Pi inteligentní zahrádku. První část je věnováná pojmu inteligentní dům. V druhé části jsou popsány použité HW prvky. Další část je věnována SW vybavení mikropočítače Raspberry a mikrokontroleru Arduino. V poslední kapitole je popsán realizovaný model inteligentní zahrádky.

The main objective of this work is created using Raspberry Pi intelligent garden. The first part is devoted to the concept of intelligent building. The second part describes the used hardware components. Another section is devoted SW Raspberry microcomputer and microcontroller Arduino. The last chapter describes the implemented model of a intelligent garden.
Smart garden
Keywords: Raspberry; RPi; Arduino; Inteligentní zahrádka; Web server; Raspberry; RPI; Arduino; Intelligent garden; Web server