Zpracování a ukládání IoT dat se zaměřením na LoRA senzorové sítě - Moravčík, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2022)
Bakalárska práca sa zaoberá vývojom webovej aplikácie určenej na pridávanie LoRa zariadení do LoRaWAN siete. Aplikácia spĺňa požiadavky progresívnych webových aplikácií, vďaka ktorým je prenosná medzi rôznymi systémami, pričom sa môže správať ako natívna aplikácia. Zariadenia sú pridané na platformu The Thing Stack cloud, ktorá slúži ako LoRaWAN sieťový server. Aplikácia je vyvinutá v jazyku TypeScript v prostredí Angular. Významom práce je zvýšiť efektivitu a rýchlosť registrovania zariadení do siete a znížiť obtiažnosť procesu. Práca bola vykonaná v spolupráci s firmou Logimic.

This Bachelor's thesis deals with developing a web application designed to add LoRa devices to the LoRaWAN network. The application meets the requirements of progressive web applications, which allow the application to be portable and yet to behave like a native application. Devices are added to The Thing Stack cloud platform, which serves as the LoRaWAN network server. The application was developed in TypeScript in the Angular environment. This work aims to increase the efficiency and speed of registering devices to the network and reduce the difficulty of the process. Work was accomplished in cooperation with the company Logimic.
Processing and Storing of IoT Data with Focus on LoRA Sensor Networks
Keywords: Cloud platformy; chytré zariadenia; IoT; LoRA technológia; PWA; webová aplikácia.; Cloud platforms; smart devices; IoT; LoRA technology; PWA; web application.