Kanalizace a ČOV ve Veverské Bítýšce - stavebně technologický projekt - Prokop, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
Diplomová práce se zabývá stavebně technologickým řešením stavby kanalizace a ČOV ve Veverské Bítýšce. Jedná se o celkovou rekonstrukci původní ČOV, kde bude většina původních objektů demolována a nahrazena objekty novými. Cílem rekonstrukce bude zvýšení technické a technologické úrovně čištění odpadních vod a snížení spotřeby elektrické energie. Součástí rekonstrukce bude i vybudování nové přečerpávací stanice na opačném břehu řeky a sanace souvisejícího výtlačného potrubí.

Master´s thesis deals with construction technology project of Sewerage and wastewater treatment plants. The old building objects will be demolished and there will be built new objects on the same place as before. The target of the reconstruction is reducing the amount of energy and increase technological and technology level of wastewater treatment. One of the part of the reconstruction is build new filling station and the sanitation of pipelines on the other side of the river.
Sewerage and wastewater treatment plants - construction technology project
Keywords: Čistírna odpadních vod; monolitické betonové konstrukce; bednění; technologický předpis; technická zpráva; zařízení staveniště; harmonogram; rozpočet; kontrolní a zkušební plán; bezpečnost a ochrana zdraví; strojní sestava; výkaz výměr.; Sewerage and wastewater treatment; monolithic concreate core structure; formwork; technological prescription; technical report; site equipment; schedule; budget; inspection and test plan; safety and protection of health; set of machine; bill of quantities.