Automatizovaná detekce zranitelnosti webových aplikací - Koláček, František (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2015)
Tato práce si dává za cíl analyzovat a porovnat implementaci již existujících open source scannerů webových zranitelností ( pomocí nástrojů Wivet a Wavsep ) a na základě této analýzy navrhnout a implementovat efektivnější způsob testování jednotlivých skupin útoku do open source scanneru Revok .

The aim of this thesis is to analyze and compare implementation of already existing open source web application vulnerability scanners (using test suites Wivet and Wavsep ) and according to this analysis to propose and implement more effective way of testing each class of vulnerabilities to open source scanner Revok .
Automated Web Application Vulnerability Detection
Keywords: web; bezpečnost; detekce zranitelností; revok; wivet; wavsep; jenkins; web; security; vulnerability detection; revok; wivet; wavsep; jenkins