Riziková analýza na vybrané lokalitě toku - Marková, Ivana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2012)
Bakalářská práce se zabývá zpracováním map povodňového nebezpečí, ohrožení a rizika na základě dostupných podkladů v souladu se směrnicí 2007/60/ES a metodikou MŽP ČR 2011 na vybraném toku Kyjovka v kilometru 49,156 až 54,698.

This thesis deals with the processing maps of flood hazards, threats and risks based on available data in accordance with Directive 2007/60/EC and the methodology of the Ministry of Environment 2011 on the selected flow Kyjovka at kilometer 49,156 to 54,698.
Risk flood analysis
Keywords: povodeň; nebezpečí; ohrožení; riziko; geografický informační systém (GIS); flood; danger; threat; risk; geographic information systém (GIS)