Zdravotně technické a plynovodní instalace v multifunkční budově - Vaněk, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2012)
Bakalářská práce ,,Zdravotně technické a plynovodní instalace v multifunkční budově‘‘ je zpracován ve formě projektové dokumentace zdravotně technických a plynovodních instalací pro provedení stavby dle platných předpisů. Řešený objekt je dvoupodlažní, nepodklesaný. Objekt je využíván v prvním patře obecním úřadem a v druhém patře zasedacími a společenskými místnostmi. Projektová část je zaměřena na návrh a řešení zdravotně technických a plynovodních instalací. Součást bakalářské práce jsou bilanční posudky objektu a literární rešerše zaměřená na problematiku teplé vody.

Bachelor Thesis ,,Technical and gas installations inmulti-building‘‘ is processed in the form of project documentationplumbing and gas installations for building construction in accordance with applicable regulations. Two-storey building is designed, besement. The building is used on the first floor of the municipal office and on the second floor of meeting andbanqueting facilities. Project part focuses on the design and solvingplumbing and gas installations. Part of the thesis are the total property assessmentsand literature review focused on the issue of hot water.
Sanitation installation and gas installation in multifunctional building
Keywords: kanalizace; plynovod; vodovod; zdravotně technické instalace; hygienické zařízení; teplá voda; ohřívaná voda; rozúčtování nákladů; sewerage; piperine; aqueduct; plumbing systems; sanitky facilities; hot water; water rating; costs