Návrh IT zázemí pervazivní hry - Zlatohlávek, Jiří (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Tématem bakalářské práce je návrh IT zázemí pervazivní hry, tedy hry překračující hranice běžných her. IT zázemím je myšlen jednak návrh herního záměru a provedení webových stránek a aplikací, a dále návrh systému sledování běhu hry a návrh dalších IT řešení k využití ve hře, které vyhovují záměru hry a podporují její snadné řízení a samotnou realizaci.

The theme of bachelor’s thesis is a design of the IT background for specific pervasive game, i.e. a game pervades common game borders. The IT background means not only the defining the use of web pages and applications for the game, but system for monitoring the game and the defining the other specific IT solutions to be used in the game as well, with emphasis on the solutions to be supportive for the goals of the game and easy to maintain.
Design of IT Support for Pervasive Game
Keywords: Hra; pervazivní hry; internet; média; World Wide Web; Game; pervasive games; Internet; media; World Wide Web