Plánovač s nadstandardními funkcemi - Krkavec, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Cílem této práce je navrhnout a na platformě Windows implementovat plánovač s nadstandardními funkcemi. Systém má obsahovat plánovací kalendář, budík, správu úkolů, centrální databázi dostupnou z internetu, synchronizaci v režimu offline, hierarchii uživatelů pro zadávání úkolů, běh aplikace na pozadí s vhodným způsobem upozorňování (např. popup okna) a upozorňování prostřednictvím e-mailů.

The goal of this BC is design and implementation of reminder with special functions on Windows platform. This system shall provide calendar, alarm, task management, central database accessible from internet network, synchronization in offline mode, user hierarchy for adding new tasks, application running in background with suitable alert system (i.e. window popup) and alerting with e-mail messages.
Reminder with Special Functions
Keywords: plánovač; organizér; kalendář; budík; správa úkolů; databáze; Object Pascal; Delphi; MySQL; PHP; reminder; organizer; calendar; alarm; task management; database; Object Pascal; Delphi; MySQL; PHP