Studie efektivnosti využití linky ve vybraném provozu - Kašpárek, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2018)
Diplomová práce se zaměřuje na studii efektivnosti využití výrobní linky ve vybraném podniku. Cílem této práce je najít úzká místa ve výrobním procesu a navrhnout taková řešení, která povedou k časové úspoře. Výrobní linka byla analyzována z hlediska časové efektivnosti a výstupem jsou návrhy protiopatření, která povedou ke zvýšení časové efektivnosti výrobní linky.

The thesis focuses on the study of the effectiveness of the production line in selected company. The aim of this work is to find bottlenecks in production and provide solutions to find time savings. The production line was analysed in terms of time efficiency and the results of the analysis are countermeasures to increase time efficiency of the production line.
The Study of Effectiveness of the Use of Machines in the Selected Operation
Keywords: Štíhlá výroba; sledování výrobní linky; plýtvání; časová efektivnost; galvanizace; Lean manufacturing; analysation of the production line; waste; time efficiency; galvanization