Řízení projektu financovaného grantovým programem - Machala, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Táto práca sa zaoberá riadením projektu “Obnova náučného chodníka Baba“ financovaného grantovým programom nadácie Ekopolis.

This diploma thesis deals with the managing grant funded project of “Renewal of the nature trail Baba“.
Managing Grant Funded Projects
Keywords: riadenie projektu; neziskový projekt; financovanie grantovým program; project management; nonprofit project; grant funded project