Rekonstrukce síťové infrastruktury ve firmě - Hošek, David (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2015)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou počítačových síti. Hlavní náplní této práce je analýza a návrh rekonstrukce počítačové sítě ve firmě z důvodu nevyhovujícího současného provedení sítě. Jméno této firmy nebude v práci uváděno.

This bachelor’s thesis deals with computer networks. The main concern of this work is the analysis, design and reconstruction of computer networks within a company due to the unsatisfactory performance of the current network. The name of the company is not specified in this thesis. Klíčová slova
Rebuilding of the Network Infrastructure in Company
Keywords: počítačová síť; LAN sítě; strukturovaná kabeláž; přenosová prostředí; přenos informací; Computer network; LAN network; structured cabling; transmission environments; transfer of information