Návrh na zlepšení marketingové komunikace maloobchodu vybrané společnosti - Horký, Richard (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na návrh rozšíření povědomí o maloobchodní části společnosti AD Aqua Europe s.r.o., která se dosud orientovala převážně na B2B segment. Cílem práce je identifikovat slabá místa v oblasti maloobchodu a navrhnout konkrétní opatření, která povedou k většímu zviditelnění a efektivnější komunikaci s koncovými zákazníky. Navržená řešení mají přispět ke zvýšení konkurenceschopnosti společnosti na trhu, posílení její značky v B2C segmentu a vytvoření stabilního základu pro dlouhodobý růst maloobchodního prodeje.

This bachelor’s thesis focuses on designing a strategy to increase awareness of the retail division of AD Aqua Europe s.r.o., a company that has so far primarily operated in the B2B segment. The aim of the thesis is to identify weaknesses in the retail area and propose specific measures that will lead to greater visibility and more effective communication with end customers. The proposed solutions aim to enhance the company’s competitiveness in the market, strengthen its brand within the B2C segment, and establish a stable foundation for the long-term growth of its retail operations.
Proposal to Improve the Marketing Communication of a Retail of Selected Company
Keywords: maloobchod; marketingová komunikace; marketing; B2C segment.; Retail; marketing communication; marketing; B2C segment.