Výroba loveckého nože obráběcími technologiemi - Ventruba, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2019)
Tato bakalářská práce pojednává o výrobě loveckého nože za pomocí obráběcích technologií. V první části jsou obsaženy teoretické rozbory použitých metod, které jsou využity při následné konstrukci výrobku, sestavení technologického procesu a finální výrobě loveckého nože.

This bachelor thesis deals with the machining technologies used in manufacturing of a hunting knife. First part contains theoretical analysis of methods which were used in designing, creating a technology process and final manufacturing.
Production of a hunting knife by cutting technology
Keywords: lovecký nůž; obráběcí technologie; frézování; broušení; tepelné zpracování; návrh loveckého nože; konstrukce nožů; hunting knife; machining technology; milling; grinding; heat treatment; design of hunting knives