Návrh změn konceptu znalostního a talent managementu ve vybraném podniku - Rondošová, Nikola (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2021)
Táto práca pojednáva o znalostnom manažmente s podporou talent manažmentu zavedené v nadnárodnej banky a poisťovni. Analyzuje talenta, jeho charakteristiky, možnosti rozvoja formou rozvojových programov podľa vzdelávacieho plánu a následného hodnotenia. Hľadá tiež spojitosť talentu so znalostným manažmentom, ktorý podporuje vzdelávanie talenta zachytením informácií, ktorým dá význam a dokáže potom jednoduchšie zdieľať znalosti a vytvárať vzdelávacie materiály a poskytovať interné kurzy s rôznym zameraním.

The thesis focuses on a knowledge management with the support of a talent management in an international bank and an insurance company. It analyses a talented person, their characteristics and the progress possibilities by a development program created according to an educational plan and a following evaluation. It looks for a connection between the talented person and the knowledge management, which supports their education by assigning the right meaning to the selected information in order to make it easier to share knowledge, create educational materials or offer internal courses with various trends.
Proposal for Changes of Knowledge and Talent Mangement in a Selected Company
Keywords: znalostný manažment; talent manažment; znalosť; talent; vzdelanie; rozvoj; hodnotenie; knowledge management; talent management; knowledge; talent; education; development; evaluation