Problémy hluku železniční dopravy - Winkler, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2010)
Analýza hluku železniční dopravy a posouzení účinnosti protihlukových bariér různého typu

Analysis of the noise control of the railway. The discussion of the different acoustic barrier types
Noise control of the railway
Keywords: Hluk; zvukové vlny; bariéry; železnice; difrakce; noise control; barriers; difraction; railway; sound waves