Soubor digitálních materiálů pro kurzy typu blended learning pro výuku na FP - Zich, Robert; Bobalová, Martina; Doubravský, Karel; Očko, Martin; Šesták, Ondřej (VUT v Brně, 2024)
Na základě pilotního testování byly zvoleny předměty a témata, které mohou být využity pro tvorbu blended kurzů. Ve finále jsou materiály použitelné pro blended kurzy vytvořené v v jednom případě jako nosné téma pro workshop a v ostatních případech v náva
Keywords: Soubor digitálních materiálů; kurzy typu blended learning