Rozvoj obchodních aktivit sportovního areálu - Pírková, Kateřina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2023)
Tato diplomová práce se zabývá rozvojem obchodních aktivit organizace Hroch z.s. Teoretická část shrnuje poznatky ohledně neziskových organizací, jejich managementu či marketingu a současně představuje metody použité v práci. Analytická část poskytuje obraz o vnitřním a vnějším prostředí organizace a analyzuje jejich interakce. V návrhové části jsou shrnuta doporučení vedoucí k rozvoji organizace a jejich obchodních aktivit.

This diploma thesis deals with the development of business activities of the non-profit organization Hroch z.s. The theoretical part summarizes knowledge about non-profit organizations, their management or marketing, and at the same time presents the methods used. The last part contains recommendations leading to the development of the organization and its business activities.
Development of Business Activities of the Sports Areal
Keywords: Rozvoj obchodních aktivit; nezisková organizace; analýza vnějšího prostředí; analýza vnitřního prostředí; SWOT analýza; Development of business activities; a non-profit organization; external analysis; internal analysis; SWOT analysis