Bytový dům Brno,Vídeňská- příprava a realizace stavby. - Hlušičková, Lenka (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Tato diplomová práce se zabývá stavebně technologickým projektem novostavby bytového domu v Brně. Tato práce zahrnuje technické zprávy, zařízení staveniště, širší dopravní vztahy, rozpočet, propočet, časové plánování, kontrolní a zkušební plán, návrh mechanizmů, smlouvu o dílo, plán bezpečnosti a rizika na stavbě.

This Master’s thesis deals with the technological project of the new building apartment house in Brno. This work includes technical reports, site equipment, wider transport relations,budget calculation, time planning, inspection and test plan, mechanical assembly, contract for work, safety plan and risks on the building.
Apartment building Brno,Vídeňská - preparation and realization construction.
Keywords: Bytový dům; realizace; technická zpráva; časový a finanční plán; kvalita rozpočet; bezpečnostní plán; technologický předpis; zařízení staveniště.; Apartment building; realization; technical report; time and financial plan; quality; budget; safety plan; technological standard; construction site equipment.