Proces hodnocení veřejné zakázky z pohledu investora - Ptáčková, Jitka (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Diplomová práce se zabývá problematikou zadávání veřejných zakázek. Zaměřuje se na charakteristiku veřejných zakázek, jejich zadávání a hodnocení. Popisuje postupné kroky v průběhu zadávání veřejných zakázek a určuje rizika, která hrozí v jednotlivých fázích zadávacího procesu. Praktická část se zabývá porovnáním pořadí uchazečů sestaveného na základě dvou různých hodnotících metod stanovenýh v zákoně o veřejných zakázkách.

This thesis deals with procurement. It focuses on the characteristics of public procurement, the procurement and evaluation. It describes the steps in the procurement and identifies risks that threaten the individual phases of the procurement process. The practical part is concerned with comparing the order of candidates established on the basis of two different evaluation methods stanovenýh in the Law on Public Procurement.
Process of Public Order Valuation from Aspect of Investor
Keywords: veřejná zakázka; zadavatel; hodnotící kritéria; zadávání veřejných zakázek; zákon o veřejných zakázkách; public procurement; contracting; evaluation criteria; procurement; Law on Public Procurement