Plánování průběhu projektu výstavby - Škarka, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Bakalářská práce ukazuje a vysvětluje základní pojmy, které se používají v oblasti systému plánování projektu výstavby. Úkolem této bakalářské práce je seznámení s konkrétními způsoby a postupy plánování průběhu projektu výstavby a jejich demonstrace na konkrétním praktickém projektu.

The thesis both deals and explains the basic conceptions concerning fields of construction project realization planning system. The aim of this work is introduction of specific methods and procedures of construction project realization planning and their demonstration on practical project.
Construction Project Realization Planning
Keywords: Plán projektu; druhy plánů projektu; časový plán; podklady; techniky a nástroje pro plánování; Ganttův diagram; strukturní plán; síťový graf; řádkový harmonogram; MS Project.; The plan project; the sort of plan project; the time plan; the basic; the techniques and instrument for planning; the Gantt´s diagram; the structural plan; the network graph; the line scanning progress chart; the MS Project.