Demonstrační zařízení pro tváření elastickým nástrojem - Kubo, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2013)
Projekt vypracovaný v rámci bakalárskeho štúdia, predkladá stručný prehľad technológií tvárnenia elastickým nástrojom. Tieto technológie sú využívané kvôli svojim výhodám, predovšetkým pri výrobe leteckej techniky. Projekt ďalej predkladá návrh zariadenia, ktoré by demonštrovalo danú technológiu pri vyučovaní predmetu Technológia výroby lietadiel.

This project elaborated within bachelor study, describes brief view of forming process with elastic instrument. These technologies are used mostly in aeronautical produce, due to its advantages. Thesis also contains design of equipment, which helps with presentation of these technologies during teaching of subject Aircraft manufacture.
Demonstration equipment for rubber-pad forming
Keywords: guma; polytan; guerin; marform; demonštračné zariadenie; rubber; polyurethane; Guerin; Marform Process; demonstration equipment