Rozpoznávání zásahů v terči - Semerák, Vojtěch (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2010)
Tato práce se zabývá návrhem a implementací dvou metod pro rozpoznávání zásahů v terči z videosignálu. První metoda je založena na rozdílování snímků. V této metodě je použit stabilizační algoritmus na eliminaci pohybu terče. Druhá metoda je založena na semínkovém vyplňování s náhodným počátečním bodem.

This thesis describes two possible ways of hit recognition in a target. First method is based on frame differencing with use of a stabilization algorithm to eliminate movements of a target. Second method uses flood fill with random seed point definition to find hits in the target scene.
Recognition of Hits in a Target
Keywords: Detekce zásahu; OpenCV; počítačové zpracování obrazu; počítačové vidění; Hit detection; OpenCV; digital image processing; computer vision