Studie výrobní logistiky ve vybraném podniku - Kapusta, Vladimír (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2015)
Bakalárska práca „Studie výrobní logistiky ve vybraném podniku“ je zameraná na zmapovanie materiálových tokov vo výrobných častiach spoločnosti. Cieľom práce je na základe analýzy rozloženia výrobnej časti spoločnosti a materiálových tokov zistiť nedostatky v materiálových tokoch a navrhnutie zlepšení s ohľadom na náklady a manipulačné časy s materiálom, ktoré by mali viesť k zlepšeniu materiálového toku a následne k rýchlejšej priebežnej doby výroby.

The bachelors thesis named: „The Study of Production Logistics in the Selected Company“ is focused on mapping of material flow in manufacturing parts of company. The objective of this thesis is to suggest recommendation for improvement considering costs and time joint with manipulation with material on the basis of analyzing current layout of manufacturing part of company, material flow and other detected deficiencies.
The Study of Production Logistics in the Selected Company
Keywords: výroba; materiálový tok; rozloženie výroby; logistika; analýza; production; material flow; layout; logistics; analysis