Prodloužení ul. Podnikatelské v Brně - Čížek, David (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2021)
Bakalářská práce se v první části zabývá prodloužením ulice Podnikatelská v Brně k Palackého třídě a v druhé části prověřením navazujících úprav dopravní sítě, zejména pro možnost jízdy z ulice Podnikatelské na Sportovní a naopak.

The subject of this bachelor thesis is firstly the extension of Podnikatelská Street in Brno to Palackého Avenue, and secondly an assessment of further road infrastructure adjustments especially for the connection of Podnikatelská and Sportovní Street.
Podnikatelská Street in Brno Extension
Keywords: ulice Podnikatelská; městská část Brno-Královo Pole; městská část Brno-Medlánky; městská část Brno-Řečkovice; Palackého třída; ulice Sportovní; Podnikatelská Street; Brno-Královo Pole District; Brno-Medlánky District; Brno-Řečkovice District; Palackého Avenue; Sportovní Street