Zdravotně technické instalace a plynovod v polyfunkčním objektu - Bartek, Vojtěch (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2020)
Diplomová práce se zabývá návrhem zdravotně technických a plynovodních instalací v polyfunkčním objektu v Miroslavi. Jedná se o polyfunkční dům se čtyřmi nadzemními a jedním podzemím podlažím. Byty se nacházejí ve všech nadzemních podlažích a kanceláře v prvním nadzemním podlaží. V teoretické části je pojednáno o recyklaci vod a o jejich zpětném využívání.

Diploma thesis deals with sanitation installations and gas installations in polyfunctional building in Miroslav. Polyfunctional building has four overground floors and one basement. The apartments are located on all overground floors and the offices are located on first over-ground floors. In the theoretical part discusses about the recycling of water and its use.
Sanitary technical installations and gas pipeline in a multifunctional building
Keywords: Vedení domovních plynovodů; zdravotně technické a plynovodní instalace; vnitřní kanalizace; vnitřní vodovod; domovní plynovod. Recyklovaná voda.; Conduction of gas pipeline; sanitation installations and gas installations; sewerage system; water system; gas main. Recycled water.