Design kardiologické gama kamery - Smrčková, Alena (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2017)
Tématem této diplomové práce je design kardiologické gama kamery. Hlavním cílem práce je navrhnout originální, vizuálně i ergonomicky vyvážený design pro sedícího či napůl ležícího pacienta s využitím nejnovějších technologií s důrazem na propojení dílčích segmentů v kompaktní celek.

Tématem této diplomové práce je design kardiologické gama kamery. Hlavním cílem práce je navrhnout originální, vizuálně i ergonomicky vyvážený design pro sedícího či napůl ležícího pacienta s využitím nejnovějších technologií s důrazem na propojení dílčích segmentů v kompaktní celek.
Design of Cardiology Gamma Camera
Keywords: Kardiologie; gama kamera; nukleární medicína; design; Design of cardiology gamma camera. Nuclear medicin; design