LABORARTORY BRNO - Hotař, Pavel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Dům vytváří nároží a tím důstojně zakončuje ulici Milady Horákové a Koliště. Zároveň dům reaguje na významnou trasu Lužánky-třída Kapitána Jaroše, a zakončuje ji náměstím se solitérním stromem. Samotný objekt je funkče dělen na dvě simetrické části, administrativní a galerijní.

The building make a corner and finishing the streets Milady Horákové a Koliště with dignyty. The house are reacting to important route Lužánky-třída Kapitána Jaroše and ending it by squere with solitaire tree. Its although divide to two simetrick parts with different functional character.
LABORARTORY BRNO
Keywords: nároží; galerie; architektura; design; světlo; náměstí; tahokov; corner; galleries; architecture; design; light; square; expanded metal