Podnikatelský plán založení restauračního zařízení s opravnou v Brně - Vykydal, Filip (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Uvedená diplomová práce se zabývá vytvořením ekonomicky realizovatelného podnikatelského plánu na založení hospodského zařízení s opravárenským servisem v Brně. Vypracovaný návrh podnikatelského plánu vychází z provedených strategických analýz prostředí včetně provedení vlastního marketingového průzkumu za účelem zjištění klíčových faktorů ovlivňujících vstup a podnikání nového podniku na trhu. Na základě provedených analýz byla zvolena vhodná podnikatelská strategie, která je dále rozpracovaná do dílčích částí v podobě marketingového, provozního, organizačního a finančního plánu včetně zhodnocení rizik z projektu a časového harmonogramu

This diploma thesis deals with creation of economically feasible business plan for establishment of pub facility with repair service in Brno. The created business plan proposal is based on the strategic analysis of the company surroundings, including making own marketing research to identify key factors influencing the entry and business of the new company on the market. Based on the analyzes, a suitable business strategy was chosen, which is further elaborated into partial parts in the form of marketing, operational, organizational and financial plans, including assessment of project risks and time schedule.
The Business Plan for Setting Up a Restaurant with a Repair Services in Brno
Keywords: Podnikatelský plán; hospodské zařízení; podnikatelská strategie; opravárenský servis; marketingový výzkum; strategické analýzy; Business plan; pub facility; business strategy; repair service; marketing research; strategic analysis