Posouzení informačního systému firmy a návrh změn - Černák, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Bakalárska práca sa zaoberá posúdením a návrhom zmien informačného systému vo firme MAHLE Behr Senica s.r.o., ktoré by mali zefektívniť podnikové procesy. Teoretická časť je zameraná na vysvetlenie základných pojmov súvisiacich s informačnými systémami a použitými analýzami. Nasledujúca časť je venovaná analýze podniku a informačného systému. Na základe výsledkov týchto analýz sú navrhnuté možné zmeny informačného systému, ktoré by mali zefektívniť podnikové procesy firmy.

The bachelor thesis deals with the assessment and proposal of changes in the information system in the company MAHLE Behr Senica s.r.o., which should make the business processes more effective. The theoretical part is focused on the explanation of basic terms related to the information systems and used analyses. The following part deals with the analysis of the company and the information system. Based on the results of these analyses, there are suggested possible changes to the information system, which should make the business processes of the company more effective.
Information System Assessment and Proposal of ICT Modification
Keywords: informácia; informačný systém; podnikové procesy; analýza; bezpečnosť; implementácia; information; information system; business processes; analysis; security; implementation