Návrh a tvorba skladového modulu pro informační systém foniatrických ambulancí - Puček, Matej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2023)
Diplomová práca je venovaná návrhu a tvorbe skladového modulu do informačného systému, ktorý by uľahčil a zefektívnil prevádzkové procesy vo foniatrických ambulanciách. Práca obsahuje analýzy vonkajšieho a obecného prostredia, návrh databáze a funkcií modulu a implementáciu do existujúceho riešenia. Záver práce sa zameriava na zhodnotenie výsledného návrhu riešenia ako po ekonomickej stránke, tak aj stránke prínosov.

The diploma thesis is dedicated to the design and creation of a warehouse module for the information system, which would facilitate and streamline operational processes in phoniatric clinics. The thesis includes the analyzes of the external and general environment, the design of the database and module functions, and implementation into the existing solution. The conclusion of the thesis focuses on the evaluation of the final proposed solution both from the economic point of view and from the point of view of benefits.
Design and Creation of Warehouse Module for the Information System of Phoniatric Clinics
Keywords: skladový modul; informačný systém; foniatrická ambulancia; databáza; funkčné modelovanie; warehouse module; information system; phoniatric clinic; database; functional modelling