Digitální hudební efekty založené na waveletové transformaci - Friedberg, Jiří (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2009)
Předmětem této bakalářské práce je seznámení se s možnostmi využití waveletové (vlnkové) transformace a prahování pro návrh digitálních hudebních efektů. Jsou zde objasněny základy waveletové (vlnkové) transformace a prahování. Práce také obsahuje popis návrhu patnácti digitálních hudebních efektů. Deset z nich je naprogramováno v programu Matlab s využitím GUIDE a přiloženo k této bakalářské práci k vyzkoušení.

The object of this bachelor thesis is knowing with possibilites of using wavelet transform and thresholding for project of digital audio effects. There are explain basics of wavelet transform and thresholding. This work also include description of project of fifthteen digital audio effects. Ten of them is programmed in Matlab with using GUIDE and inclose to this bachelor thesis to check out.
Digital Audio Effects Based on the Wavelet Transform
Keywords: vlnka; vlnková transformace; prahování; digitální hudební efekty; wavelet; wavelet transform; thresholding; digital audio effect