Redlery - Paštěka, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2014)
Bakalářská práce se zaměřuje na základní rozdělení redlerových dopravníků, stručnou charakteristiku hřeblových dopravníků, konstrukční řešení redlerů, princip dopravy a dopravovaný materiál. Dále se ve své práci zabývám výpočtovými parametry vodorovného a svislého redleru.

Bachelor thesis focuses on main division of conveyors and simple characteristic chain conveyors, construction of redler, principle of transport and transported material. Furthermore, in my bachelor thesis deal with calculation parameters horizontal and vertical redler.
Redler coveyors
Keywords: redlery; hřeblové dopravníky; výpočtové parametry; dopravovaný materiál; princip dopravy; redler conveyors; chain conveyors; calculation parameters; transported material; principle of transport