Seletice, novostavba mlékárny - hrubá spodní stavba - Bartoň, Marek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2018)
Předmětem této bakalářské práce je stavebně- technologický projekt pro provedení etapy hrubé spodní stavby mlékárny v Seleticích. Jedná se o třípodlažní skeletovou konstrukci. Obsahem této práce je technická zpráva, řešení dopravy na staveniště, návrh zařízení stave-niště, technologický předpis, kontrolní a zkušební plán, položkový rozpočet, bezpečnost a ochrana zdraví při práci, časový plán a ochrana životního prostředí.

The subject of this Bachelor thesis is the construction and technology project for the execu-tion phase of the structural works on the Seletice dairy farm substructure. It is a three-story skeleton frame structure. The content of this work is the technical report, the transport solutions to the construction site, the construction site equipment design, the technological regulation, control and test plan, the itemized budget, health and safety at work, time plan and environmental protection.
Seletice, the new building of dairy - the rough substructure
Keywords: Spodní stavba; záporové pažení; bezpečnost práce; technologický předpis; zařízení staveniš-tě; strojní sestava.; Substructure; rider bracing; work safety; technology prescription; site equipment; machine assembly.